מום מולד , ממברנה על האאורטה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

26/11/2018 | 19:41 | מאת: רילי

שלום, מועמדת לניתוח לב פתוח של ניקוי ממברנה היושבת על האאורטה ודיקוק דופן חדר שמאל. הייתי ב3 ייעוצים וכולם המליצו פה אחד ניתוח לב פתוח. הרפואה היום כל כך מפותחת לא מצאו שיטה מבלי לפתוח את בית החזה??

שלום רב רילי . ראשית השאלה איננה בפורום המתאים זה פורום ניתוחי אי ספיקת הלב. בבקשה להפנות שאלות לפורומים מתאים זה מאוד מקל על שאר האנשים בפורום. בנוגע לשאלתך , לא. למרות התפתחות הרפואה לפחות בנושא שהצגת אין פתרון שאיננו כרוך בפתיחת בית החזה בשלב זה . בהצלחה.

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב