אי ספיקת לב חולה לאחר ניתוח בעורק התרדמה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

12/04/2017 | 00:23 | מאת: אורית

שלום רב, אבי בן 74 חולה בטרשת עורקים וסכרת לאחר צינטור החדירו רק בלון עם תרופה לאחר התפתחה בצקת ריאות אקו לב מקטע פליטה 45% Left M 60% stenotic lad mid 100% included lad apt 60% 80% post anasto stenosis circu 90% stenotic rca ostial 95% stwnotic rca mi NYHA באיזה שלב אבי?

שלום רב , רמת ה NYHA נקבעת לפי רמת התפקוד של המטופל ולא לפי בדיקת האקו לב לכן אני לא יכול לענות על שאלה זו מומלץ להתיעץ עם הרופא המטפל

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב