תחושה של קסדה על הראש

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

14/07/2016 | 14:34 | מאת: מאור

בחודשים האחרונים אני סובל מערפל מוחי תחושות של קסדה על הראש כאילו שיש לי שכבה מוחית נוספת הדבר מייסר מאוד חוסר ריכוז קשה ללמוד ירידה קוגניטיבית חרדה גדולה האם הדבר נובע שוב מטוקסינים שחדרו למוח או חוסר בסרוטונין? עשיתי mri לכאורה תקין אבל אני נמצא בעולם של אימה ומיחושי ראש דיאבוליים האם רופא המשפחה שלי שהרים ידיים יכול להסדיר בירור באשפוז במחלקה הנוירולוגית ברמבם. הייתי כבר אצל נוירולוגית של הקופה והדבר לא הואיל במאומה . בדקה אותי באופן כללי וזהו אציין שאני נוטל 3 חצאי לוריון ביום כדי לשכך החרדה העצומה אני מנוטרל לחלוטין

שלום מאור העדר תשובה נבע מחופשה מזמינך לאישפוז בנוירולוגית ברמבם ניתן לנסות מספר אפשרויות על מנת למצוא פתרון בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם