עזרה דחוף המשך המשך

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

25/08/2015 | 19:47 | מאת: שרון

אוקיי אז תיראתי לך את הבדיקה היא בדקה לי כוח כיאילו ללחוץ ועם פטיש קטן כזה דפקה אני לא מבינה בזה אבל היא רשמה את הדברים ורשמתי לך אותם.. זה מספיק? אפשר להיות רגועים? היא נירולוגית מומחה זה פרטי.. בדיקה כזאת שוללת בעיה נירולוגית? אפשר להיות רגועים? והאם הרדמות כזה כמו שתיארתי לך ועיקצוצים כזה רעידות זה לא מסוכן? אני רוצה לדעת האם בדיקה שטחית כמו שהיא ביצעה שוללת טרשת נפוצה? דרך זה היא יכולה לראות אם חלילה משהו לא בסדר?

שלום שרון בדיקה נוירולוגית טובה יכולה לשלול בעיה נוירולוגית קשה, מסוכנת או מגבילה, כמו כן יש משמעות חשובה לאנמנזה זמן ומשך הופעת הסימפטומים, מיקומם, במידה וכל אלו בוצעו ע"י הרופאה ניתן לשלול בסבירות גבוהה את רוב המחלות הכרוניות הנוירולוגיות בברכה

26/08/2015 | 13:42 | מאת: שרון

אני לא יודעת איזה בדיקה היא ביצעה אמרתי לך בדיקה פשוטה ורשמתי לך גם מה היא רשמה האם זה מספק?

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם