סיטי מח ותוצאותיו מבקשת דחוף

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

31/08/2020 | 20:46 | מאת: א

שלום דר 3 ימים בלי שינה ממתח רב עשיתי סיטי מח במיון עקב מעט נפיחות בפנים ליד הפה וכמו רדום לא ממש ברור לי,הסיטי יצא עם מחיקה יחסית של הסולצי והגירי שיכול להעיד על בצקת.עם ממצא כזה קרה מצב בלתי מתקבל על הדעת שר.מיון כתב תקין ואפילו רצה לתת לי מכתב שחרור בלי לקבל אותי בכלל להסבר שחרור.משהתעקשתי עוד לפני שידעתי את הממצא שלח פתאום לבדיקת פונדוס שיצאה תקינה.ששבתי מהעיניים הבנתי שיש ממצא כשקראתי ,וגם עכשיו לא רצה לדבר איתי המומה ככה חזרתי 3 ימים אין לי לאן לפנות מחפשת נורולוג פרטי זה לוקח זמן.מה הממצא אומר אין מידע בשום מקום מבקשת לדעת מרגיש לי מסוכן בצקת ומה זה בכלל כל הממצא תודה

שלום ראשית השאלה האם זו התשובה הסופית לעיתים פענוח ניתן ע"י מתמחה בהדמיה ולאחר שרופא בכיר מפענח את הבדיקה התשובה משתנה. במידה וממצא זה אכן אמיתי יש צורך בהשלמה של CT עם חומר ניגוד ובבדיקת MRI מוח במקביל מעקב נוירולוג בברכה

08/09/2020 | 12:38 | מאת: א

דר ראשית התשובה נתן מומחה רדיולוג.שנית מחכה למרי מח.שלישית מבקשת נמצאת באי וודאות נוראית 10 ימים ומתח איום מהחוסר ידע שלי מה הממצא אומר מה הכיוון שבץ שינויים בלבן מחלה נורול גידול במח ,מה בבקשה רק כיוון.תודה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם