כאב בפנים והפנייה לmri

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

29/08/2020 | 09:15 | מאת: מרדכי

שלום בן 36 הופנתי עי ניורולוג לבדיקת mri מוח בשאלה של עצב טריגמינלי עכב כאב ונימול בפנים .אני לא מאובחן עם טרשת ! השאלה שלי כזאת ..האם בבדיקת mri מתייחסים אך ורק לשאלת הטריגימינל ?אם יש לדוגמא ממצאים במוח של טרשת .או סיבוך של כלי דם או ממצא אחר האם זה גם מצויין בבדיקה ומקבל התייחסות ?

שלום בבדיקת MRI מוח יש התייחסות לגבי הופעה של נגעים במוח, לגבי כלי דם יש התייחסות רק במידה ובוצע בדיקת MRA לרוב יש להפנות שאלה לגבי אפשרות של המצאות כלי דם בסמיכות לעצב טריג'מינלי בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם