התייעצות חשובה מאוד בנוגע לנימול וזרמים

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

19/07/2019 | 13:43 | מאת: אתי

היי,בת 34 מזה זמן עם תחושת נימול באצבעות ברגליים ואז ברגל השנייה קצת ביד שמאל גם .סחרורות עם ראייה כפולה (גלים כאלה בצדדים) בנוסף טנטון הייתי בבדיקת שמיעה וא.א.ג היה תקין עורקי צוואר גם תקין ct ראש גם תקין . יש לי לפעמים תחושה של קור וזרמים בכפות רגליים. הייתי אצל ניורולוג שנתן לי תור לmri אני ממש בלחץ שזה טרשת נפוצה יש לי 2 תינוקות בבית ואני לא מצליחה לתפקד אשמח לשמוע את דעתך אגב הבדיקה הניורולוגית של הרופא יצאה תקינה (עם הפטיש על הרגל ) לפעמים גם נימול בפנים ובלשון וחוסר בוטמין די אודה לייעוץ

שלום במידה והבדיקה הנוירולוגית תקינה, הסיכוי לטרשת נפוצה יורד . ממליץ להשלים את בדיקת MRI מוח ועמוד שדרה צווארי לקבל תמונה יותר מכוונת ולבצע הערכה מחודשת לאחר הבדיקות בברכה

24/07/2019 | 19:52 | מאת: אתי

תודה על התשובה. מה הסיבה שבכל זאת היית שולח לבדיקת mri מה היית בודק?

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם