שאלה לנירולוג בעיניין סחרחורות

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

20/05/2019 | 19:39 | מאת: דבורה

שלום. אני בת 18. ישר לי תור בעוד חודש וקצת לנירולוגית בבית החולים שניידר. לאחרונה התחילו להופיע סחרחורות וחולשה חזקה. אני מרגישה סחרחורות אבל כלום לא מסתובב סביבי זה ממש מציק זה כל יום תוקף אותי וממש קשה להתנהל כך. ללכת ברחוב ולהרגיש שאני מסוחררת או בבית הספר וכו' מה זה יכול ליהיות? זה ממש בילתי נסבל. יש לציין שהלחץ דם שלי תקין לגמרי. לא גבוהה ולא נמוך. נמוך בין עמידה לישיבה ובין ישיבה לעמידה. הייתה פעם אחת שהתעלפתי מזה אבל לא יותר מכך אודה למענה אילו אפשרויות זה יכול ליהיות ממש סבל להיות ככה

שלום ממליץ לראות מה ימצא בבדיקה של הנוירולוג עקב שינויי לחץ דם במעבר בין שכיבה לעמידה ממליץ לבדוק אורטוסטטיזם ולשקול ביצוע מבחן TILT כמו כן להשלים בדיקת שמיעה ובדיקת BERA וכן במידה והתלונה לא חולפת לשקול ביצוע בדיקת MRI מוח בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם