שאלות על טרשת עורקים

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

02/05/2019 | 16:46 | מאת: יואב

שלום ד"ר רוזנברג לצורך עבודה אקדמית שאינה מתחום הרפואה, אני זקוק לתשובות למספר שאלות, וחשוב מכך, לספרות אקדמית שאותה אוכל לצטט. השאלות מתייחסות לאדם אשר התסמינים שלו הם: בעיות זכרון קשות, קושי בדיבור, קור עז בגפיים ושיתוק חלקי בגוף: 1. כמה זמן אדם כזה עשוי לחיות ללא טיפול רפואי? 2. האם חימום בעזרת אש או בגדים יסייע כנגד הרגשת הקור? או שיש לחממו בצורה של עיסוי?

שלום ראשית זהו אינו פורום הקשור לטרשת עורקים ושנית זהו אינו פורום האמור לענות על שאלות אקדמאיות בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם