dissecting cellulitis of the scalp

דיון מתוך פורום  לופוס

03/03/2015 | 10:35 | מאת: כרמי

ערב טוב דר אבחנה של dissecting cellulitis of the scalp, מעל כמה שנים יכולים לעורר כאבי פרקים ונוגדנים אוטואומניים?? כמה מעל 3 שנים לא מצלחים לפתור לי את הבעיה הזו , אין תרופה של נתנו לי, עקב כאבי הפרקים והנוגדנים האוטואומניים היה חשד ללופוס, אך כל הראומטלוגים טענו שזה מהפולוקוליטס הקשה שיש לי בקרקפת, אשמח להכוונה לאין עלי לפנות לפתור את המצוקה הזו, היא הרסה לי את החיים, אני בן 33 בריא ללא מחלות בדיקת דם נעשת בקופת חולים Ana חיובי Dna שלילי Rnp חיובי Sm היה חיובי רק בשתי בדיקות הראומטלוג שלי מבית חולים במי ציון שלח אותי לבדיקות דם בנושא בטענה שהם יותר אמי ית בבית החולים ויצא Ana חיובי Rnp חיובי Ssa חיובי לציין אני מטופל בפלאקווניל ואני לא רואה שהוא עוזר לי

הי, מתנצל על העיכוב (המשמעותי) בתגובה. המחלה העורית שתיארת אינה מוכרת לי. בסקירת ספרות זריזה שערכתי ההקשר ה"ראומטולוגי" היחידי שמצאתי היא דלקת מפרקים מסוג spondyloarthritis, שעל פי הנתונים שכתבת זה לא המקרה המדובר. הסרולוגיה שציינת חיובית במקרה שלך יותר מתאימה למחלות אוטואימוניות של רקמת החיבור. מחלה העור עצמה קשורה לזיהום מקומי. עולות שתי שאלות עיקריות: 1- האם האבחנה של מחלת העור שלך נכונה? 2- האם ישנם אלמנטים נסתרים של מחלה אוטואימונית שקיימת ללא קשר למחלה העור? כדי לענות על השאלות צריך: 1- לשקול רביזיה על הפתולוגיה מביופסיית העור 2- לערוך סקירת מערכות מקיפה כדי לראות האם ישנם איברים אחרים בגוף פגועים ממחלה כלשהי (למשל, הכליות) מציע, לסיכומו של דבר, לפנות להערכה נוספת של ראומטולוג + רופא עור במתמחה במחלות אוטואימוניות. בהצלחה

מנהלי פורום לופוס