פריחה בגוף מציקה מאד .

דיון מתוך פורום  לופוס

27/10/2018 | 23:42 | מאת: טלי

שלום אני בת 30 סובלת כבר למעלה משנה מפריחה. זה מגיע בהתקפים. דקירות בכל הגוף ואז מופיעים נראים אדומים עם קשקשת באמצע. אדומים וכואבים. אבל לא מגרדים. זה מופיע בעיקר בכפלי הישבן הרגלים והזרועות לכל אורכם. זה מציק לי מאד. במקלחת אם המים טיפה חמים...הנגעים בוערים לי כמו כוויה. כבר לא יודעת מה לעשות! ויש לי יובש נוראי מעל העיניים. מה לעשות? אני ממתינה כבר 9 שבועות לתוצאות הביופסיה. בינתיים כל הגוף עם צלקות. מה עליי לעשות? אני סובלת. למה יכול להתאים הנגעים האלה? איך אפשר להבחין בין אטופיק דרמטיטיס ללופוס,?

יש לפריחה בעור הרבה סיבות- תגובה אלרגית, דלקת מקומית, זיהום וגם מחלות אוטואימוניות- ויש הרבה מאוד סוגים, כאשר לופוס היא רק אחת מהם. אפשר לנסות להבין מה ההבדלים בין סוגי הפריחות למשל לפי המיקום שלה, אופי הפריחה וגם ביופסיה שמראה פעילות שונה של מערכת החיסון

מנהלי פורום לופוס