פרפור פרוזדורים וטיפול וואטסו

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

02/04/2015 | 13:08 | מאת: נינה

בעלי סובל מפרפור פרוזדרים. לפני 3 שנים הוא קבל אירוע מוחי (הוא לא היה מאוזן)אבל מאז האירוע הוא מטופל ומאוזן עם כדורים (פרדקסה וקרדילק). הוא במעקב של קרדיולוג. לא מזמן הוא עבר בידקות והקרדיולוג אמר שהכל בסדר. אני רוצה לתת לו טיפול וואסט כמתנה.(וואטסו זו שיטת טיפול במגע, בסביבת מים, בתוך בריכה מחוממת ל35 מעלות. הטיפול הוא בערך 45 דקות.) האם יש איזה סיבה שהוא לא יוכל לעשות את זה? תודה

שלום נינה. אני לא חושב שטיפול וואסט יכול להמיר מצב של פרפור פרוזדורים אך חייב לאומר שאני לא מכיר את פרוצדורה ועדיף לך להתייעץ במוקב שבו מבצעים את הטיפול. בהצלחה וחג שמח!

מנהל פורום פרפור פרוזדורים