דופק 120 ופרפור

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

07/11/2014 | 00:51 | מאת: בת

אמי בת 90 סובלת מדופק גבוה ופירפור. מקבלת קרדילוק וקסלרטו. לאורך כמה זמן אשה בגילה יכולה לשאת דופק כל כך מהיר. יש לה נטיה להוריד מהר דופק.האם קוצב יכול להתאים לה? איזה פתרונות נוספים יש? יש לציין שעברה היפוך חשמלי שהועיל לה לחודשיים.

שלום רב, לגבי טיפול בפרפור פרוזדורים ישנן מספר שיתות כמו טיפול בקדורים, הפוך חשמלי, ופעולה שנקראת - "אבלציה" בצנתור או בניתוח. הטיפול שנחשב יעיל ביותר זה אבלציה. השאלה היא אם אמך מתאימה להתערבות. מה מצב הכללי שלה? מחלות רקע? אני ממליץ לפנות לרופא קרדיולוג-אלקטרופיזיולוג, רופא שמטפל בהפרעות קצב. הוא יכול לעזור לכם לבחור טיפול אופטימלי. בהצלחה.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים