קרדילוק קה ועוד

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

07/09/2014 | 12:56 | מאת: אור

שלום רב, שבוע 37. נוטלת קרדילוק 1.25 בגלל פירפור פרוזדורים שהיה לי לפני ההיריון (בהריון לא היה) למעט התקפי דופק מהיר אחרי ארוחות. בנוסף נוטלת סרוקסט וסינטרואיד. שאלתי: האם ניתן ליטול קרדילוק בהנקה? האם העומס על הלב בלידה רגילה הוא לא רב מידי על הלב? אקו לב תקין.

קודם כל שיהיה לך בהצלחה. בתקופת ההיריון במיוחד בטרימסטר אחרון באופן טבעי לב עובד בעומס מסוים. אם אקו לב לא הדגים בעיה כל שיא אז סביר להניח שהכל יעבור בשלום. לגבי נטילת קרדילוק ותרופות אחרות בזמן ההנקה יש להתייעץ עם רופא נשים. עוד פעם בהצלחה.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים