פרפור פרוזדורים חוזר?

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

26/01/2020 | 23:35 | מאת: שי

בן 45, בריא וללא בעיות מיוחדות (עם קצת עודף משקל וכולסטרול מעט גבוה). לפני כ-4 חודשים עברתי פרפור פרוזדורים שנמשך כחצי שעה. עברתי אקו לב בהצלחה עפ״י המלצת קרדיולוג . היום חשתי תחושה דומה למשך כחצי שעה (דופק גבוה, צריבה בחזה והיה נדמה לי שאפילו קצת נימול בידיים למשך כמה שניות). התופעה חלפה מעצמה ולא דיווחתי לאף גורם רפואי על כך בינתיים. האם עליי להמשיך כרגיל או האם לגשת לבדיקת רופא כלשהי ?

שלום רב, בעקבות ארוע של פרפור עליות שהיה ותועד צריך לברר האם ישנה התוויה (אינדיקציה) להתחיל טיפול בדילול דם. בנוסף הייתי ממליץ לבצע בדיקת הולטר - רישום אק"ג במשך 24 שעות כדי לבר אם הפרפור מופיע עוד פעם. בהצלחה. דר' ויקטור רובצ'בסקי

27/01/2020 | 11:45 | מאת: שי

תודה

מנהל פורום פרפור פרוזדורים