אי סדירות בדופק במשך שלושה ימים

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

02/10/2019 | 10:03 | מאת: יעקב

היום התחלתי את היום השלישי עם אי סדירות בדופק. אני מטופל עם קרדילוק 1.25. בעבר טופלתי גם עם פרופקס 150, 300. בגלל ירידה בלחץ הדם והדופק הטיפול הוחלף לקרדילוק. מדדי לחץ הדם והדופק הנוכחי הם: 107X59X81, 106X61X92. שאלתי היא: האם עד שאגיע לרופא, יכול אני הבוקר לקחת את תרופת הפרופקס במקום הקרדילוק בתקווה שתהיה יעילה יותר ותוציא אותי מאי הסדירות? ובתקווה שלחץ הדם והדופק לא ירדו לערכים נמוכים מידי.

שלום רב, שינויים בטיפול לא עושים בלי לבדוק את מטופל. באופן כללי אם יש ירידת לחץ דם על רקע של טיפול תרופתי צריך להוריד את המינון או להפסיק זמנית תרופה מסוימת גורמת לירידת לחצי דם. בברכה דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים