הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

22/11/2015 | 13:21 | מאת: דניאל

ד"ר יקר, אילו הפרעות קצב מאפיינות היצרויות בכלי הדם, מה ההבדל ביניהן לפעימות מוקדמות, והאם חולה שמכיר היטב את ההרגשה של פעימות מוקדמות יכול להבדיל בין שני הסוגים?

שלום דניאל. הפרעות קצב לא מאפיינות היצרויות בכלי דם. הפרעות מסוג מסויים יכולות להופיע בעת התקף לב אבל זה לא קשור לפעימות מוקדמות. במחלת לב כלילית הפרעות קצב זה דבר משני לסימפטומים אחרים. ועוד פעם כדי לבדוק האם יש מחלת לב כלילית ישנן בדיקות ספציפיות כמו מבחן מאמץ וכו' בהצלחה.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים