שלום | בילבול מיני קשה מאוד...

דיון מתוך פורום  ייעוץ פסיכולוגי ללסביות ולטראנסג'נדרים

18/08/2015 | 16:20 | מאת: אנונימי...

אז ככה... אני לא עושה שום דבר שבנות עושות רק פעם אחת סתם גזרתי את השערות ברגליים... לא הבנתי מה אני עושה... סתם בקיצור. חוץ מזה אני רגיל, אני ממש ממש לא רוצה להיות הומו.. קשה לי לחשוב על זה בכלל. אני לא רוצה להיות במקום הזה, לא רוצה לדבר כמו הומו, לראות כמו הומו, חלמתי על בית ועל משפחה. כל השנים האלה הייתי מאוהב בבנות ופתאום בכיתה ט' הכל התהפך.... פתאום אני גומר על בנים... תמיד מבנות תמיד גמרתי על הרגליים שלהן.. כן חח.. טוב. בקיצור אני תמיד אהבתי בנות לא התנשקתי בחיים ותמיד ירדו לי על החיים. מכיתה א' מושפל עד היום שהיום זה ממש קצת. גם בנות יורדות עלי ואומרות שאני מכוער דפוק ועוד... קשה לי בחיים האלה.. אבל היום בסדר. מה אני יעשה? אני מבולבל..

18/08/2015 | 16:24 | מאת: אנונומי..

ולידיעה תמיד הייתי שקט, מופנם, לבד, גם בגן וגם אגב התחילו הבעיות ותמיד רציתי להיות לבד גם עד היום. ותמיד אהבתי משחקים של בנים. חוץ מכדורגל שבחיים לא מתחבר.

שלום רב, בגלל בעיות באתר התעכבה תשובתי ואני מתנצלת. באשר למצב שתארת, אכן זה מאד מבולבל. יחד עם כך, ברור שאין מדובר בבעיה בזהות המינית, מכיוון שאינך מציין כלל שאתה חש כבת. גם אם אינך מאוהבי הכדורגל, אין לכך משמעות בהקשר לזהות מכיוון שהרבה בנים אינם מתעניינים בכדורגל ויתכן גם להיפך: ישנן בנות בכל מובן ועניין והן אוהדות כדורגל. מכל מקום, מה שתארת זה באמת משיכה מינית לבנים וכנראה שנכנסת לחרדה ובלבול סביב השאלה, שאתה עצמך מעלה, האם אתה הומוסקסואל. יתכן שכן.אך זה בהחלט מבלבל שבעבר נמשכת לבנות. אנני בטוחה שכך היה באמת, כי הקטע הזה בדברים שכתבת אינם לגמרי ברורים לי. כדאי לך להתייעץ בעניין זה עם מומחה שעונה גם בפורום הזה בנושא שממנו אתה חושש (הומוסקסואליזם).שם העונה לשאלות בתחום זה הוא: ד"ר גידי רובינשטיין ובוודאי תוכל להתייעץ עימו. באשר לכך שכתבת בגילוי לב, שבטחונך העצמי מאד נמוך ותמיד קבלת הערות שליליות מבנות על מראך, הייתי מייעצת לך להגיע לטיפול שיסייע לך להתמודד עם הרגשה של הערכה עצמית נמוכה,- ממש לא רצוי שתמשיך לחיות עימה בעתיד. אפשר לפנות לטיפול של פסיכולוג קליני או עובד סוציאלי קליני במסגרת שירותי בריאות הנפש או במסגרת פרטית. אתה אדם צעיר שכל עתידך לפניך ואין סיבה שתגדל עם תחושות כה שליליות כלפי עצמך. תוכל גם להעזר בטיפול בקשר לשאלתך ותהייתך, האם הינך הומוסקסואל. בהצלחה ובברכה, מד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום ייעוץ פסיכולוגי ללסביות ולטראנסג'נדרים