שאלה לגבי מולטי ויטמין של דרך חיים

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

19/03/2014 | 01:03 | מאת: מעיין

שלום, לקחתי עד היום פרנטאל, אך בעקבות תת פעילות של בלוטת התריסי הייתי צריכה לקחת משהו אחר שאין בו יוד. היום קניתי מולטי ויטמין 9 חודשים+ של דרך חיים. אלא המרכיבים: http://www.derech-haim.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/multivitaminPrenatalA06.pdf הערכים של הויטמין E ו B12 הם בערך פי 2 ממה שרשום בקישור אבל כל השאר מדוייק. שמתי לב שיש הבדלים במינונים בין הפרנטאל לבינו. בנוסף קיימים מינרלים בפרנטאל שלא קיימים בו. האם זה משנה? האם מומלץ לקחת או להתייעץ עם רופא קודם? (עד שקניתי את זה לקחתי רק חומצה פולית וברזל)

21/03/2014 | 13:55 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

מעיין שלום, פרנטל הוא שם כללי של מולטי ויטמין המיועד לנשים בהריון. כמובן שיש שוני בין המינונים של כל חברה וחברה. מומלץ בהריון לקחת במולטי פחות או יותר את המינונים המומלצים לפי הקצובה היומית ולא מינונים שהם גדולים בהרבה מכך. תמיד שיש בעיה רפואית אני ממליצה להתייעץ עם הרופא בטרם נטילת תוספים, לכן כדאי לשאול את הרופא שלך. באופן עקרוני לא אמורה להיות בעיה מיוחדת עם נטילת הפרנטל של דרך חיים.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון