אבן בבלוטת הרוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

24/06/2015 | 15:25 | מאת: נילי

בני בן 31 אני בדרך! כלל בריא, אובחנה אבן בבלוטת הרוק. מקרה שחזר לאחר 3שנים.טופל באנטיביוטיקה. כמו כן לפני זמן אובחנה אבן בכליה. שאלתי מה הסיבה לשכיחות הו וצרות אבנים בגוף? והאם אפשר למנוע עי שינוי תזונה? תודה נילי

נילי שלום! הסיבה ליצירת אבנים בבלוטות הרוק אינה ברורה לגמרי. לעיתים הנטייה ליצור אבנים נובעת כתוצאה ממבנה לא תקין של התעלות המנקזות רוק, אך ישנן סיבות נוספות. הטיפול באבן בבלוטת הרוק כיום הוא פשוט יחסית, ומומלץ לפנות לרופא מומחה למחלות בלוטות הרוק. רפואה שלמה!

מנהל פורום בלוטות הרוק