בלוטת רוק נפוחה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

08/03/2015 | 15:44 | מאת: גלית

מזה שבוע נפיחות בבלוטת רוק תת לסתות ימנית, זינט הורידה משמעותית את הנפיחות אך עדיין קיימת קלות ויש כאב בעקבות מזון חמוץ. באולטרסאונד נצפו אבנים זעירות סיאלואנדניטיס באזור שער הבלוטה. מה הטיפול?

גלית שלום! אבנים בבלוטת הרוק התת ליסתית הינן בעיה די נפוצה, הגורמת לחסימת הבלוטה.חשוב לטפל בחסימה על מנת למנוע ארועי נפיחות, כאב וזיהום. ברב המקרים ניתן לטפל בשיטה אנדוסקופית- באמצעות מצלמה זעירה- דרך חלל הפה. פני למומחה למחלות בלוטות הרוק לקבלת יעוץ ספציפי בעניינך. רפואה שלמה!

מנהל פורום בלוטות הרוק