יתר רוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

19/12/2014 | 23:52 | מאת: נועה

שלום. אני בת 22 בריאה. לפני כמה ימים היה לי כאב בסרעפת או גרון כאילו תקוע שם משהו. הכאב נמשך יומיים שלושה. הכאב הפסיק ועכשיו יומיים יש הרגשה מוזרה בגרון כשאני בולעת, לא כאב. אני קצת משתעלת. היום התחיל ריור יתר כבד כבר כמה שעות. ועכשיו עדיין יש הרגשה מוזרה בגרון כאילו יש משהו חסר כשאני בולעת. ואולי הגרון מלא ברוק. שמעתי שזה יכול להיות אולי מאכילת יתר של סופגניות ולביבות? זה נשמע כמו מצב רגיל שיעבור מהר? תודה אשמח לתשובה.

20/12/2014 | 00:00 | מאת: נועה

אה וגם האוזניים כואבות קצת מין צריבות מידי פעם. אם זה קשור

נועה שלום! איני רואה קשר בין תלונת הריור למצב שתיארת, בהנחה שאינך סובלת מקשיי בליעה או כאב עז. קשה לייעץ לך לגבי שאר תלונותיך מבלי לבדוק אותך. אם בינתיים לא חלפו התסמינים, מציעה כי תפני לבדיקת רופא אף אוזן וגרון.

מנהל פורום בלוטות הרוק