כאבים בלסת ובאוזן. ונימול בכף יד ורג ל

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

24/03/2014 | 20:44 | מאת: saly

התחיל איתי נימול. בכף יד שמאל ואחרי חודשיים הופיע נימול בכף רגל שמאל ובעוד תקופה הופיע נימול. בפנים בצד שמאל וכאבים בלסתות ובאוזן ומאחור י האוזן ובאותו שבוע לפני שהתחיל הנימול בפנים הרגשתי בסחרחורת. וכאבי ראש ועייפות .

סלי שלום! ממליצה לעשות בדיקות דם כלליות, כולל יסודות קורט (קלציום ומגנזיום), תפקודי בלוטת מגן. ולפנות לבדיקת נוירולוג. בהצלחה!

30/05/2022 | 19:17 | מאת: שחר

שלום, אומנם עברו 8 שנים, אשמח לדעת אם הבעיה הרפואית נפתרה, אני סובל מאותה בעיה בדיוק עם חולשה כללית ושרירים תפוסים בצד שמאל.

מנהל פורום בלוטות הרוק