כאבים כרוניים בבלוטות הרוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

04/05/2016 | 11:55 | מאת: גלית

הי אני סובלת כבר מספר שנים מכאבים עזים בבלוטות הרוק בשני צידי הפרצוף. בוצעו לי 2 אנדוסקופיות והנ"ל לא עוזר. מטופלת כרגע בזריקות סטראואידים ועדיין אין מזור לכאבים. יש רעיונות נוספים לטיפול ?

גלית שלום! לא ברור משאלתך מה היא האבחנה הגורמת לכאבים בבלוטות הרוק שלך. אם מדובר בדלקת כרונית מסיבה שאינה ידועה, הטיפול המתאים הוא אכן אנדוסקופיה או אנדוסקופיות חוזרות של בלוטת הרוק, על מנת למנוע ככל האפשר תהליך דלקתי וחסימתי. ממליצה לפנות להמשך בירור וטיפול מומחה לבלוטות הרוק.

מנהל פורום בלוטות הרוק