אבוד הרוק בפהללללללללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

25/05/2020 | 17:24 | מאת: דנה

שלום דר בשל התיבשות אבדתי רוק בפה הפה יבש מאד כל שיניי כואבות וגם החניכיים השפתיים עם פצעים הגרון יבש והליחה צמיגית נדבקת ואני נחנקת האף יבש כואב מאד לא מסוגלת לשתות מספיק כי יש לי לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון זה גרם לי להרזיה איומה ולהתיבשות מה הפתרון ליצירת רוק יש מכשיר שמתאים? לא מסוגלת לקחת סלגן כי לא יכולה לשתות הרבה מה אעשה האם עירוי נוזלים יכול לעזורלי מי מאשר רופאת המשפחה לא רוצה לאשר אין לי חיים כה סובלת גם יש עצירות קשה מהיובש

דנה שלום! לא ברורה לי סיבת ההתייבשות ולמה אינך יכולה לשתות. אין דרך קסם לייצור רוק או כל נוזל גוף באשר הוא. במידה וההתייבשות זמנית, מקובל לתת עירוי נוזלים. עליך להוועץ ברופא המשפחה או לפנות למיון כללי.

מנהל פורום בלוטות הרוק