יובש קיצוני בפה ופגיעה בבלוטות הרוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

23/02/2020 | 15:28 | מאת: דנה

שלום דר אני סובלת מבעיות עיכול קשות לחץ מוגבר לסוגר הושט העליונה לכן יש בעיות בליעה אני רזה ומיובשת לאחרונה התייבש לי מאד הפה ונפגעו בלוטות הרוק זה החמיר לי את בעיות העיכול הבליעה היובש מתקשה לשתות הרבה מים גורמים לי לכאבים בושו בקיבה שמקרין לגב למלאות האם יש מכשיר שמגרה את הרוק אם כן מי יכול להכין באזור תל אביב כי תרופות מתקשה לקחת בתודה מראש

דנה שלום קשה לייעץ לך מבלי לבדוק אותך בצורה מסודרת ולהבין מה מהות הבעיה. קיימים בשוק תחליפי רוק כגון סליבקל ג'ל וביוטן ג'ל- שאינם תרופתיים וניתן לרכוש אותם ללא מרשם בקופות החולים וברשתות הפארם. ממליצה לפנות לבדיקת מומחה למחלות בלוטות הרוק. רפואה שלמה.

מנהל פורום בלוטות הרוק