לאחר ניתוח להוצאת אבנים בבלוטת רוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

10/12/2019 | 20:40 | מאת: ניתוח לאחר הוצאת אבנים בבלוטת רוק

היי לסבא שלי הייתה נפיחות מהאוזן לאורך כל קו הלסת לאחר ביטי התברר כי אלי אבנים בבלוטת הרוק הוא עבר ניתוח להוצאתם והכל עבר בשלום ולאחר חודש וחצי של ניתוח אותו אזור התנפח לו עוד הפעם אבל הפעם הרבה יותר בגודל של תפוח ועכשיו בנוסף לכל כואב לו גם לבלוע והאזור כולו כואב לו. מה זה אומר ?

שלום! הסרת אבנים מבלוטת הרוק אינה מבטיחה התאוששות של הבלוטה במאת האחוזים. לעיתים, הבלוטה, שהיתה חסומה שנים רבות, מתקשה להתאושש וממשיכה לכאוב ולהתנפח. יש לפנות לרופא המנתח להמשך מעקב וטיפול.

מנהל פורום בלוטות הרוק