ממש מפחדת בליטה בשפתיים

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

05/09/2019 | 22:04 | מאת: גולה קטנה בשפתיים

לפני שנתיים שלוש שמתי לב שיש לי בצד שמאל של השפתיים התחתונות בליטה קטנה והיא בצבע לבן אדום היא לא כואבת ולא מוגלתית לא חשבתי שצריך לבדוק את זה ואני בלחץ כי זה הרבה שנים אצלי ואני ממש מפחדת ....מה זה יכול להיות זה לא עובר

שלום! בליטה כפי שאת מתארת יכולה להיות כלי דם מורחב או פיברומה (מעין תהליך שפיר של הרקמות התת עוריות), אך יכולה להתאים גם לתהליכים אחרים. כמובן, שעל סמך התיאור שלך, לא ניתן לאבחן את הבעיה. ממליצה לפנות לבדיקת רופא פה ולסת. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק