נפיחות ליד האוזן ותחושת גולה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

21/05/2019 | 00:27 | מאת: יעל

שלום, אחרי שקראתי קצת באינטרנט. אולי זה הפורום המתאים. אז ככה, כשהעברתי אצבע על תנוך האוזן בחלק שמתחבר ללחי הרגשתי כאב עז ממש צריבה כמו כאב עצבי, ממש אי אפשר לגעת אפילו נגיעה קלה. כעת הכאב קצת יותר חלש אבל מרגישים גולה ( לא רואים). והחלה נפיחות בלחי ממש קטנה ליד החיבור של האוזן. האם זה בלוטת רוק? האם ללכת לרופא משפחה או אאג ואולי פה ולסת? יש לציין שזה באוזן שמאל ובעבר הייתי אצל רופא פה ולסת שאבחן הפרעה במפרק הלסת בצד זה. היו לי כאבי מפרק. האם יתכן שבגלל זה הנפיחות? יש לציין לא כואב לי במפרק הלסת והלעיסה תקינה תודה

יעל שלום! יתכן ומדובר בציסטה תת עורית מזוהמת, או בבלוטת לימפה זעירה. אם הכאב אינו חולף מספר ימים- גשי לבדיקת רופא אף אוזן וגרון. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק