זהום בבלוטת הרוק לאחר ניתוחי fase

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

01/08/2018 | 17:04 | מאת: אורית

לפני כחצי שנה עברתי ניתוח fase להוצאת מוקוצלה בסינוס הפרונטלי לאחר כשבועיים מהניתוח התנפח לי בלחי הימני וגילו שיש לי זהום בבלוטת הרוק עברתי אנדסקופיה וטיפול באוגמנטין.בביקורת האחרונה לגבי ניתוח הסינוס הבדיקה היתה כואבת מאוד ואובחן מלאות בסינוס הימני שבוע אחרי הביקורת בלוטת הרוק הימנית התנפחה מאוד ודוב גילו לי דלקת בבלוטת הרוק ואני לפני אנדסקופיה נוספת שאלתי האם יש קשר בין הסינוסים לבלוטות האם הזהום בסינוסים עלול לפגוע בבלוטות הרוק

אורית שלום! לא ידוע על קשר בין מחלות סינוסים למחלות בבלוטות הרוק, אולם, במקרה שקיימת בעיה "רדומה" באחת מבלוטות הרוק, היא עלולה להתפרץ בתנאים של מחלה חריפה אחרת או לאחר ניתוח בהרדמה כללית..יתכן כי זה המצב אצלך. לאור זיהומים חוזרים בבלוטות הרוק עלייך לפנות להמשך בירור וטיפול מומחה למחלות בלוטות הרוק. רפואה שלמה!

מנהל פורום בלוטות הרוק