כאבים בזמן אכילה מתחת ללשון

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

28/06/2018 | 23:26 | מאת: יוני

הי. אני בן 31 כבר יומים שיש לי כאבים בפה מתחת ללשון בצד שמאל. הכאב מגיע רק בזמן אכילה. וממש אי אפשר לאכול. ולאחר קצת זמן זה נירגע. אין לי סימני נפיחות. הייתי אצל רופא משפחה ונתן לי תרופה בשם קטאפלם. כמו אנטיביוטקה רק לא לדלקת.. והוא אמר לי שיכול להיות שזה אבנים בבלוטת הרוק. רציתי לדעת במידה וזה באמת אבנים. אם יש תרופה ראשונית לפני שעושים טיפול להוציא את האבנים או לא?

יוני שלום כאבים ברצפת הפה בזמן האוכל יכולים להיות קשורים לבעיה בבלוטות הרוק. לא ניתן לדון לגבי אבחנה ספציפית כמו אבנים או בעיות אחרות בלי בדיקת מומחה. מציעה לפנות למומחה למחלות בלוטות הרוק. רפואה שלמה!

מנהל פורום בלוטות הרוק