בחצי שנה האחרונה מעט רוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

26/01/2017 | 00:55 | מאת: רון

היי, מקווה שפניתי לפורום הנכון.. בחצי שנה האחרונה אני מרגיש מעין גוש ליחתי בגרון שפשוט בכל כחכוח יוצאת ליחה שקופה. במקביל לזה כמות הרוק בפי קטנה מאוד וכל העניין מאוד מפריע. בנוסף יש גם יובש כרוני בשפתיים שלא עובר וחוששני שיש קשר בין כל הנל. אציין שפניתי לא.א.ג אך אני חושש שלא הבהרתי מספיק שהגוש מאוד ליחתי ולאחר בדיקה קצרה הוא החליט לתת לי אומפרדקס פעמיים ביום לחודשיים. זה נראה לי קצת מגזים ולא מומלץ מאחר וזו תרופה חזקה אז פניתי לפורום הזה. בנוסף אציין שלפני חצי שנה גם סיימתי טיפול ברואקוטן אך לפי הרופאים אין קשר בין הדברים. חוץ מכל מה שצוין אני אדם בריא צעיר שעושה ספורט.. אשמח למענה/ייעוץ או לפחות אם זה לא הפורום המתאים, הפנייה לפורום המתאים (פורום א.א.ג באתר סגור ) תודה מראש :)

רון שלום! מומלץ לפנות לבדיקה חוזרת של א.א.ג.. ליחה בגרון יכולה להיות בגלל רפלוקס של חומצת קיבה והטיפול באומפרדקס, במינון מתאים, הוא סביר מאד. בהצלחה

מנהל פורום בלוטות הרוק