קראון 25000 - CREON

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

04/04/2020 | 13:36 | מאת: וסנטי

שלום, שאלה שקשורה לתרופה שאנשים עם בעיות בלבלב לוקחים. מדובר על קראון 25000. אבא שלי לקח את זה בעבר, ואני מחפשת את הקופסאות האלה. זה בא בקופסאות עגולות בקוטר 7 ס"מ וגובה 8 ס"מ. מצב תמונה לדוגמה. האם התרופה הזאת עדיין מגיעה בקופסא הזאת? תודה וסליחה שהשאלה לא קשורה ישירות למחלה.

היי, Creon זו תרופה שכבר אין עליו פטנט, ולכן יכול להגיע בהרבה אריזות. מה שחשוב שיהיה כתוב Creon 25000, . מעבר לזה כדאי להתייעץ עם רופא לגבי ההתוויה והמינון

מנהל פורום סרטן הלבלב