גרד בעור בכל הגוף גם בלילה

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

29/03/2020 | 08:44 | מאת: כרמי

שלום דר׳ לפני שבוע וחצי התחלתי גרד בעור. ובלילה, לקחתי ואבן כדי להירגע והצלחתי לישון ללא גרד. (זה התחיל לאחר דאגה מוירוס הקורונה) אפילו לשתות היה לי קשה ולכן גם השתן היה מאוד כהה כמו כן הצואה היתה בהירה. קרה לי דבר כזה בעבר ונראה כאילו התייבשתי ומאז אני שותה יותר והשתן חזר להיות בהיר וגם צבע הצואה לא ממש חום אבל נוטה. בזמן לחץ ומתח נסתם לי התיאבון ואני בקושי אוכלת אז ירדתי קילו וחצי. הבוקר עשיתי בדיקות דם לתפקוד הלבלב והכבד. אני חוששת שזה הדבר הכי גרוע על פי האמור אשמח אם תעזור לי לפענח את מצבי על פי התסמינים . תודה

היי, לא כל כך ברור מהלך וסדר ההתרחשויות. גרד מלווה בשינויי בצבע השתן והצורה בהחלט מחייב בדיקות דם. לא ראיתי אם שלחת את התשובות. במידה והכל חלף וגם בדיקות הדם תקינות, נראה שאין מה להתייחס. במידה ויש חרידות הייתי מתייעצת עם רופא המשפחה.

מנהל פורום סרטן הלבלב