ציסטה בזנב הלבלב- ממצא בבדיקת c.t

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

26/12/2019 | 18:10 | מאת: משה

ד"ר נכבד אני בן 73, בבדיקת c.t בטן התגלה אקראית לאחרונה ,ציסטה זעירה בזנב הלבלב בגודל 0.9 ס"מ. בדיקות דם תקינות ולא לוקח תרופות, ואין לי מחלות רקע. אותה בדיקת c.t שבוצעה לפני כשנתיים הממצא של הציסטה הזו לא היה. שאלתי: מה משמעות הממצא? והאם צריך לבדוק עוד משהוא או לעקוב? תודה רבה

היי יכול להיו. שמדובר בציסטה פשוטה, למרות שלא היתה קיימת לפני שנתיים. יש להיוועץ.ברופא שהפנה ואז להחליט האם יש צורך בבירור נוסף או מעקב

מנהל פורום סרטן הלבלב