כאבי בטן ובדיקה ידנית

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

19/12/2019 | 09:05 | מאת: ליאן

שלום דר' ותודה מראש, שבועיים יש לי כאבי בטן שמעירים אותי גם תוך כדי שינה בחלק התחתון של הבטן, גם באמצע בצד ימין בישיבה כבר לא יודעת איפה כואב לי כל חלל הבטן...הייתי אתמול אצל רופאה כללית שמיששה לי את הבטן ונתנה לי בדיקות כולל u.s בטן. היא מיששה לי מאד חזק ושמתי לב שהכניסה את היד חזק בתוך הבטן, אמרה שלא מרגישה שהכבד או הטחול מוגדל. השאלה שלי, האם ממישוש חזק מאד והכנסת היד פנימה יכול בטעות כמובן להיגרם נזק לאיברים כי אני מבינה שהיא תופסת את האיבר ולוחצת עליו? כי עכשיו אחרי הבדיקה כואב לי יותר. קרה בעבר בטעות שרופא לחץ על איברים והם נפגעו. אודה לך מקרב לב על תשובתך הכנה. תודה רבה ליאן.

היי, לא שמעתי או קראתי שמבידקה פיזיקלית נגרם נזק ןמטופלים. תרגישי טוב ומקווה שנמצא מזור לכאבים.

מנהל פורום סרטן הלבלב