ילדתי תאומים בשבוע 23+6

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

14/09/2014 | 18:39 | מאת: אוראל

ילדתי בניתוח קיסרי חירום עקב פתיחה של 9 כרגע הם פגייה מזה 3 שבועות לתאום יש דימום במוח דרגה 3 ו-4 יש לו סיכויים לשרוד אבל יהיה לו איזה שהיא בעיה רפואית הם לא יודעים מה בדיוק כרגע .. ולתאומה יש גם דימום דרגה 4 הרופאים לא נותנים לתאומה לשרוד והם אמרו לנו שאם תשרוד אז היא לא תראה לא תשמע ולא תזהה אותנו ותהיה נכה 100% והם ממליצים לנו לנתק אותה מהמכשירים כי היא סובלת אני יושבת ליד האינקובטור שלה והיא מסתכלת עליי כאילו היא מבינה הכל קשה לנו ואנחנו לא יודעים מה לעשות למשהו קרה משהו דומה ???

15/09/2014 | 07:40 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

אוראל היקרה ראשית, צר לי מאד לשמוע מה את עוברת ובהחלט היו הורים נוספים שעברו חוויה קשה כזאת. יחד עם זאת, עם כל הקושי, אני בהחלט ממליץ לך לקבל את המלצת הרופאים. אף אחד לא יכול לומר בוודאות גמורה מה יהיה גורלם של התאומים אך הסבירות שהרופאים צודקים לגבי התאומה היא סבירות גבוהה. בברכה

29/01/2015 | 13:20 | מאת: רותי

ילדתי בן בשבוע 25, גם לנו לא נתנו שום סיכוי, דימום דרגה 4, ועוד כל מיני בעיות. היום הוא בן שנתיים, ומלבד אפילפסיה שמטופלת והוא מאוזן, הוא ילד כמעט רגיל, הולך ומחייך תתחזקי, רותי

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות