שאלה לגבי פוליפים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

18/03/2014 | 09:47 | מאת: מאיר

שלום, יש לי ילדה בת 4. לאחרונה אנישמה לב שהיא לא שומעת אותי. היא שואלת המון פעמים מה? וכן כאשר אנחנו קוראים לה בקול נמוך היא לא זזה ורואים שהיא כלל לא שמעה. לקחתי אותה לרופא משפחה כדי לקבל חוות דעת רפואית ראשונה. הרופא בדק אותה וגם הדגיש לנו שהקול שלה צרוד וחשש לפוליפים בגרון. הוא שאל אם היא ישנה עם פה פתוח ונושמת בקול וזה אכן נכון. השאלה שלי היא- מה הקשר בין פוליפים בגרון לבין השמיעה

18/03/2014 | 11:09 | מאת: ד"ר יעל אסטרייכר-קדם

שלום, לא רואה קשר. בתך כנראה זקוקה לבדיקת שמיעה וכן לבדיקת מיתרי הקול וכן האף והלוע האפי עם סיב אופטי. מומלץ לפנות למומחה אף אוזן גרון לבדיקה.

18/03/2014 | 11:23 | מאת: מאיר

תודה על התשובה. מה יכולה להיות אם כן מקור לבעית השמיעה? האם זה משהו שאינו סובל דיחוי?

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון