תוצאה של U.S של התיאוריד

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

04/07/2016 | 11:25 | מאת: המודאגת

שלום רב אני בת 55, בריאה בדרך כלל ביצעתי U.S תירואיד, בשל כאבי גרון חוזרים ללא דלקת להלן התשובה. בלוטת התריס אינה מוגדלת, מרקם הטרואיקואי, רב קשרי . באונה הימנית ניתן לזהות קשרים מעורבים במימדים עד כ18x12 מ"מ באונה השמאלית קשרים היפואיקואים קטנים עד כ מ 4 מ"מ זרימות דם תקינות בתוכם. בלוטות רוק תת לסתיות נצפו תקינות בגודל ובמרקם . ללא עדות לבלוטות לימפה מוגדלות בצוואר באזור הסריקה. לסיכום: מרקם רב קשרי של בלוטת התריס מה זה אומר? עלי לציין שלבני בן ה25 התגלה לפני חצי שנה גידול ממאיר בבלוטת הרוק. כמו כן אחי עובר טיפולים כימו/הקרנות בשל גידול באף. אודה על תשובתך המהירה תודה ויום טוב המודאגת

אין קשר בין המחלות במשפחה לממצים ב US. הממצאים שלך דורשים ככל הנראה ביצוע של דיקור. יש לציין כי ברוב המקרים תוצאות הדיקור שפירות. בהצלחה ד"ר חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון