אבצס פריטונסילארי

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

02/12/2020 | 10:31 | מאת: אורה

שלום רב, לאחר אבצס פריטונסילארי בצד שמאל אושפזתי שבוע, עברתי ניקור פתיחה והרחבה וקיבלתי אנטיביוטיקה, לאחר האשפוז המשכתי ראפאפן 2000 מג ביום לחמישה ימים,לאחר מכן בביקורת אצל רופאת משפחה אמרה שהגרון עדיין אדום ורשמה לי להמשיך אנטיביוטיקה 1000 מג לשבועיים עד שלוש שבועות. אני כבר מותשת מהאנטיביוטיקה ורציתי לשאול האם יש צורך להמשיך את הטיפול כ"כ הרבה זמן? איך יכול להיות שהגרון עדיין אדום? אשמח אם תוכל להסביר לי או להציע לי אפשרות אחרת שאדע מה אפשר לעשות, תודה רבה

אודם בגרון אינו מחייב המשך טיפול אנטיביוטי. ממליץ ייעוץ של אא"ג מומחה בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון