אי סבילות למזון גודש באף ופוליפ

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

28/10/2020 | 16:32 | מאת: אורחת

שלום אני מזה חמש שנים סובלת מנפיחות בטן אחרי כל ארוחה לא משנה מה אכלתי וכמה אכלתי ואיך אכלתי הבטן שלי מתנפחת כמו בלון היו לי בעיות בקיבה ואובחנתי כסובלת ממעי רגיז לאחרונה סובלת גם מגודש באף ופוליפ אלרגיה למזון קשור לפוליפ באף האם גם אי סבילות למזון מסוים שמתבטא בנפיחות בטן יכול לגרום לפוליפ באף? אשמח אם אזכה למענה ותודה

אלרגיה למזון יכולה לגרום גם לתופעות אפיות כולל היווצרות של פוליפים. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון