תרסיסים לאף סטרונאז ורינולסט

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

26/10/2020 | 13:52 | מאת: דנה

שלום שלום הייתי חולת קורונה הרגשתי קשיי נשימה אחרי ההחלמה רופא א.א.ג איבחן אצלי פוליפ בנחיר ימין וקונכה מוגדלת בנחיר שמאל הייתי עם התרסיסים במשך חודש פעמיים ביום חזרתי לבדיקה אצל הרופא ואמר לי שאין פוליפ באף עכשיו ביקש שאמשיך עם אחד התרסיסים רק למשך חודשיים ויש לי כמה שאלות 1 החלטתי להשתמש בסטרונאז האם להמשיך כמו שהיה פעמיים ביום או פעם ביום? 2 לכמה חודשים אפשר להשתמש בסטרונאז או כל תרסיס סארואידי אחר מבלי חשש? 3 גם רינולסט עוזר לכיווץ הפוליפ או מיועד רק נגד אלרגיה? אשמח אם תענה ותודה מראש

הסטרונייז יעיל יותר, ומומלץ ליטול אותו פעמיים ביום. ניתן לעשות זאת חודשים ברצף ללא חשש. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון