מחלת הקורונה ופוליפ באף

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

13/10/2020 | 19:31 | מאת: דנה

שלום הייתי חולת קורונה זה התחיל איתי מנזלת יבשה ללא חום אחרי שלושה ימים הרגשתי קשיי נשימה אחרי שסיימתי עם הבידוד הלכתי לרופא אף אוזן גרון איבחן אצלי פוליפ באף לפני הקורונה הייתי בסדר גמור האם הקורונה יכול לגרום לפוליפ באף?

כן. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון