ליחה וגירוי בגרון ללא חום

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

09/10/2020 | 14:41 | מאת: שרה מ

שלום וחג שמח אני סובלת מתסמונת הפה השורף מטופלת בקלונקס הבעיה שלי היא האם יש קשר בין התיסמונת הלכאב בחך על יד השקד השלילי וכמו כן יש לי ליחה שקופה שמציקה וגירוי בגרון אין לי כאבים בשקדים ואין לי חום זה הופיע לפני חצי שנה לאחר מחלה של חום כאבי גרון ושעול ולא היו מוכנים לעשות לי בדיקת קורונה היות ולא פגשתי חולה מאומת או חזרתי מחול רופא המשפחה אז אמר שהתופעה יכולה להימשך הרבה זמן כבר עברו שישה חודשים תודת וחג שמח

מתנצל, אך השאלה אינה ברורה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

09/10/2020 | 23:04 | מאת: ליחה וגירוי בגרון ובלוע

האם יש קשר בין תסמונת הפה השורף לבין גירוי בגרון הלוע והאזור החך.

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון