פוליפ באף ותרסיס לאף סטרונאז ורינולסט

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

07/10/2020 | 16:27 | מאת: ליסה

שלום הייתי חולת קורונה זה התחיל איתי מנזלת יבשה עם אף סתום קשיי נשימה ובלי חוש ריח אחרי שסיימתי עם הבידוד רופא המשפחה נתן לי אלגרו אחרי חמישה ימים חוש הריח חזר אבל האף נשאר סתום הייתי אצל רופא אף אוזן גרון איבחן אצלי פוליפ באף וביקש גם סיטי קיבלתי 2 תרסיסים סארונאז ורינולסט אני כבר שבוע בשימוש איתם ומרגישה הקלה בנשימה דרך האף האם החומר הסטרואידי נספג לגוף ברגע שמרססים לאף או שזה מקומי רק? לכמה זמן אפשר להשתמש בסטרונאז ורינולסט?

אוז הספיגה של סטרונייז נמוך מאוד, ולכן אין בו מגבלת שימוש. הרינולסט מכיל חומר שלא משפיע ססטמית ולכן גם בו ניתן להשתמש לתקופה ממושכת. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

07/10/2020 | 22:07 | מאת: ליסה

המון תודה על המענה האם סטרונאז או רינולסט יכול לגרום לקוצר נשימה קלה? מה הן תופעות הלוואי בשכיחות ?

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון