אודם באריטנוידים קשור אך ורק לרפלוקס?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

04/10/2020 | 18:24 | מאת: אודם באריטנוידים

שלום רב. הרופא קבע כי יש לי אודם באריטנוידים. הוא קבע שיש לי רפלוקס אבל קשה לי להאמין שזה בגלל זה כי אין לי צרבות בכלל, אני אוכל בריא ואף אני לוקח אומפרדקס. האם יש עוד סיבות שבגללן עלול להיות אודם באריטנוידים? כמו זיהום חיידקי? אלרגיה? PND? או משהו אחר?

חוסר תחושת הצרבת ואף נטילת PPI אינה שוללת נוכחות של צרבת. אופציות נוספות הן בעיקר PND בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון