סחרחורות קריסטלים לחץ באוזניים ובראש

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

28/09/2020 | 20:43 | מאת: שי

שלום רב, לפני מספר חודשיים החלו להופיע סחרחרות להיות ווי משקל בדיקת שמיעה ירידה בצד ימין בדיקת ברה גם לא 100 אחוז mri ככל הנראה תקין בימים האחרונים חזר לחץ באוזניים מרגיש כאילו משהו לוחץ מבפנים מרגיש גם לחץ באוזניים יתכן שבגלל מדובר החיידק או וירוס ונדרש פה אניטביוטיקה?

התיאור שלך לא מספק פרטים ברורים. יש צורך בבירור מעמיק אצל אא"ג מומחה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון