כאבי גרון אחרי הרדמה כללית

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

01/09/2020 | 12:19 | מאת: שושי

שלום, עברתי ניתוח בהרדמה כללית וסדציה שלשום (ניתוח שלא קשור לאאג). מתישהו בניתוח התעוררתי כשהטובוס עדיין היה בתוך הגרון שלי.. אני לא יודעת אם זה היה באמצע ואז הרדימו אותי שוב.. או זה היה בסוף כשתוכנן להעיר אותי... אני רק יודעת שלא הצלחתי לנשום, הרגשתי שאני נחנקת.. לא הצלחתי לפתוח את העיניים ולזוז כדי להגיד להם שאני במצוקה.. אחד הדברים המפחידים שהיו לי בחיי, הרגשתי שאני עומדת למות מחנק ושאני לא מצליחה לאמר להם את זה. נלחמתי עם הצינור והצלחתי רק לנשוף בלי לשאוף ומאחרי הניתוח אני סובלת מכאבי גרון חזקים.. קשה לי לדבר.. כשאני מדברת אז ההתחלה בלי קול ואז הקול ממש חלש.. כנראה פצעתי את עצמי כשניסיתי לירוק את המכשיר.. אני משתעלת ממש חזק ובלילה אני מרגישה שאני נחנקת.. הגרון שלי מתמלא ליחה... הרגשה תמידית של שריפה בגרון... מה אני יכולה לעשות כדי להקל על הגרון? מאוד כואב לי... זו הרדמה כללית שניה שלי ובראשונה לא היה לי ככה... גם לשתות מים קשה לי

עליך לפנות במיידי לרופא המנתח לבדיקה ולשקול בדיקה אנדוסקופית ע"י אא"ג. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון