כאב גרון צד אחד חודש

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/04/2020 | 11:10 | מאת: איתמר

שלום צד ימין בגרון כואב,ומציק ואדום (למעלה ליד ומאחורי הפעמון הזה) שיעול יבש ללא חום בכלל, היה כמה ימים שהרגשתי לא טוב חולשה.כעת בסדר רופא הסתכל, אמר שאדום נתן אנטיביוטיקה 3 ימים בנתיים לא עוזר כלל מציק לי הרבה זמן ...כאמור בן 38 לא מעשן ללא מחלות תודה רבה!

נא לפנות לבדיקה כולל אנדוסקופיה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון