חוסר יציבות שנשמעת זמן רב

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

09/01/2020 | 12:04 | מאת: לירון

שלום רב אני בת 38 כבר כמעט שמונה חודשים סובלת מbppd תחושת חוסר יציבות בכל יום. יש ימים שזה מחמיר ואני ממש לא יכולה לתפקד ואחזת בקיר כדי ללכת כמובן שהמצב גרם לי חרדה כי יש לי פחד ליפול עשיתי את כל בדיקות Mri ראש EEG Emg בדיקת שמיעה בדיקת עיניים כל מה ששלחו אותי היו ימים יחידים שבהם לא הרגשתי כלום וזו הייתה כמו מתנה כאילו חזרתי לעצמי ופתאום זה שוב חזר כרגע אני. עושה דיקור כי אין שוב דבר ברפואה הקונבנציונלית שאראה משהו אחר. יש לי בבקשה מספר שאלות מה זה לדעתך? האם זה באמצ יכול לחלוף ביום בהיר כמו שהגיע?? מה בעצם גורם להחמרה של זה?? זו אימה סחרחרות סיבובית אלא תחושה של כמו ״ כיס אוויר במטוס ״ לשנייה וכשאני הוכחת או יושבת תחושה כאילו אני באונייה. שמעתי פעם על מחלת רציפים וזה ממש הפחיד אותי כאילו זה יכול להישאר תמיד חס וחלילה?? אני ממש נלחמת בזה מנסה לא לשבת ללכת לעשות תנועות של ספורט קלות ועדיין זה יושב כבר שמונה חודשים אשמח לתשובתך

עלייך לעבור בדיקה מסודרת. אינני יכול לעזור אינטרנטית במקרה כשלך. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

02/08/2020 | 21:16 | מאת: אודית

היי לירון ,אשמח שתצרי איתי קשר,אני סובלת מאותם סימפטומים שאת מתארת כבר יותר משנתיים אודית

02/08/2020 | 23:12 | מאת: לירון

תיצרי איתי קשר בכיף זה המייל [email protected]

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון